Longverpleegkundig Jaarcongres

  • 16 augustus 2021
  • Nieuwsbericht
  • Longverpleegkundigen
Uitnodiging Jaarcongres 2021

Uitnodiging voor het Longverpleegkundig Jaarcongres - 5 oktober 2021

Jij komt toch ook?

Op dinsdag 5 oktober organiseren wij ons Longverpleegkundig Jaarcongres en we hopen van harte dat het dít jaar dan toch echt fysiek plaats kan vinden.

Het belooft een hele mooie dag te worden met kennisdeling en ontmoeting. We hebben een breed programma met voor ieder wat wils en voor onze leden de ledenvergadering waarin we de plannen voor 2022 met jullie delen en een korte terugblik geven op 2021. Daarnaast natuurlijk ook de nominatie tot Longverpleegkundige van het jaar!

Wil jij ook deelnemen schrijf je dan z.s.m. in via https://jaarcongres.longscholing.nl/nl/Aanmelden.html

Mis niet de workshop van jouw keuze! Natuurlijk is er een maximum aan het aantal deelnemers per workshop. Omdat er al best wat aanmeldingen zijn voor het jaarcongres beginnen sommigen workshops ‘vol’ te lopen. Dus, meld je snel aan en kies de workshop die je wilt nu het nog kan. Gelukkig is er een brede keus dus mocht je workshop vol zijn, kies dan snel een andere interessante workshop. Vol = Vol

Aanmelden

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!