V&VN Maatschappij en Gezondheid

V&VN Verpleegkundigen Maatschappij & Gezondheid (M&G) zet zich in voor verpleegkundigen die werkzaam zijn in de maatschappelijke gezondheidszorg.

De afdeling wordt gevormd door de Wijkverpleegkundigen, Verpleegkundigen Openbare GezondheidsZorg, Dementieverpleegkundigen en Jeugdverpleegkundigen. De vakgroepen die hieronder vallen functioneren zelfstandig, hebben eigen vakinhoudelijke activiteiten en zijn de landelijk spreekbuis van hun achterban.

Tijdschrift Maatschappij & Gezondheid

Hét vaktijdschrift dat zich exclusief richt op verpleegkundigen in de maatschappelijke gezondheidszorg. Maatschappij & Gezondheid verschijnt 4x per jaar en is gratis voor leden van V&VN Verpleegkundigen M&G. Organisaties kunnen een instellingsabonnement aanvragen, stuur een mailtje naar mgz@venvn.nl.

Word lid van V&VN Verpleegkundigen Maatschappij & Gezondheid

Verbind je aan dé beroepsorganisatie van verpleegkundigen en verzorgenden in de Maatschappelijke Gezondheidszorg.

De voordelen van het lidmaatschap:

  • Werk mee aan de toekomst van de beroepsorganisatie
  • Gratis Tijdschrift M&G (4x per jaar)
  • Nieuwsbrieven van V&VN Verpleegkundigen M&G
  • Korting op nascholing, congressen, symposia georganiseerd door V&VN Verpleegkundigen M&G
Word Lid

Contact

V&VN Maatschappij en Gezondheid info

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.