V&VN Maatschappij en Gezondheid

V&VN Maatschappij en Gezondheid (M&G) zet zich in voor wijkverpleegkundigen, jeugdverpleegkundigen, verpleegkundigen openbare gezondheidszorg (OGZ) en dementieverpleegkundigen. Deze verpleegkundigen werken midden in de samenleving met mensen thuis, in de wijk, op school, op het werk.

Wijkverpleegkundigen, jeugdverpleegkundigen, OGZ- verpleegkundigen en dementieverpleegkundigen werken samen in vakgroepen. De vakgroepen functioneren zelfstandig, hebben eigen vakinhoudelijke activiteiten en zijn de landelijke vertegenwoordiger en spreekbuis van hun achterban naar buiten toe. 

Tijdschrift Maatschappij & Gezondheid

Hét vaktijdschrift dat zich exclusief richt op verpleegkundigen in de maatschappelijke gezondheidszorg. Maatschappij & Gezondheid verschijnt 4x per jaar en is gratis voor leden van V&VN Verpleegkundigen M&G. Organisaties kunnen een instellingsabonnement aanvragen, stuur een mailtje naar mgz@venvn.nl.

Word lid van V&VN Verpleegkundigen Maatschappij & Gezondheid

Verbind je aan dé beroepsorganisatie van verpleegkundigen en verzorgenden in de Maatschappelijke Gezondheidszorg.

De voordelen van het lidmaatschap:

  • Werk mee aan de toekomst van de beroepsorganisatie
  • Gratis Tijdschrift M&G (4x per jaar)
  • Nieuwsbrieven van V&VN Verpleegkundigen M&G
  • Korting op nascholing, congressen, symposia georganiseerd door V&VN Verpleegkundigen M&G
Word Lid

Contact

V&VN Maatschappij en Gezondheid info

V&VN Maatschappij en Gezondheid volgen

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.