V&VN Reumatologie

Welkom

Bestuur 2019

V&VN Reumatologie is dé beroepsvereniging voor (specialistisch) verpleegkundigen, verzorgenden en andere zorgprofessionals die op het gebied van reumatologie actief zijn.
Reumatologie is voortdurend in ontwikkeling. V&VN is dan ook de plek om elkaar te ontmoeten en samen te werken aan verspreiding van vakkennis binnen de beroepsgroep.
Op deze website vind je informatie over de verschillende activiteiten van de afdeling zoals bijscholingen/symposia en andere bijeenkomsten.
Heb je vragen, wil je iets weten of melden? Stuur dan gerust een e-mail.

Met vriendelijke groeten,

Laura van den Brink
(voorzitter)

URGENT: Vacature penningmeester en secretaris

vacatures_bestuur

Binnen het bestuur van V&VN Reumatologie is er een vacature voor penningmeester en een voor secretaris.

Voor beide functies geldt dat inhoudelijke kennis niet noodzakelijk is.
De meeste werkzaamheden van de secretaris worden uitgevoerd door ons secretariaat en die van penningsmeester door V&VN. Je hoeft bijvoorbeeld hiervoor geen kennis van boekhouden te hebben. 
Lijkt het je leuk en interessant om als bestuurslid mee te denken en mee te doen, stuur dan een mail naar secretaris.reumatologie@venvn.nl dan zorgt zij ervoor dat je nadere informatie krijgt.

Download hier de 6 goede redenen om bestuurslid bij V&VN Reumatologie te worden

Praat mee, denk mee en doe mee: diverse oproepen

-er zijn op dit moment geen oproepen-

Uitgelicht!

Het Nivel onderzoekt man/vrouw-verschillen in de zorg bij reumatische aandoeningen

Het Nivel onderzoekt samen met ReumaNederland, Amsterdam UMC (Locatie VUmc) en het UMC Utrecht in hoeverre aandacht voor verschillen tussen mannen en vrouwen binnen de zorg voor reumatische aandoeningen nodig én haalbaar is. ZonMw stelt hiervoor subsidie beschikbaar, in het kader van het programma Gender en Gezondheid.

Het Nivel nodigt je graag uit om jouw mening over man/vrouw verschillen te delen!

Meer weten of deelnemen? Lees meer op de website van het Nivel

Contact

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.