V&VN Reumatologie

Welkom

V&VN Reumatologie is dé beroepsvereniging voor (specialistisch) verpleegkundigen, verzorgenden en andere zorgprofessionals die op het gebied van reumatologie actief zijn.
Reumatologie is voortdurend in ontwikkeling. V&VN is dan ook de plek om elkaar te ontmoeten en samen te werken aan verspreiding van vakkennis binnen de beroepsgroep.
Op deze website vind je informatie over de verschillende activiteiten van de afdeling zoals bijscholingen/symposia en andere bijeenkomsten.
Heb je vragen, wil je iets weten of melden? Stuur dan gerust een e-mail.

URGENT: Vacature penningmeester / secretaris

vacatures_bestuur

Binnen het bestuur van V&VN Reumatologie is er een vacature voor penningmeester en een voor secretaris.

Voor beide functies geldt dat inhoudelijke kennis niet noodzakelijk is.
De meeste werkzaamheden van de secretaris worden uitgevoerd door ons secretariaat en die van penningsmeester door V&VN. Je hoeft bijvoorbeeld hiervoor geen kennis van boekhouden te hebben. 
Lijkt het je leuk en interessant om als bestuurslid mee te denken en mee te doen, stuur dan een mail naar reumatologie@venvn.nl dan zorgt zij ervoor dat je nadere informatie krijgt.

Download hier de 6 goede redenen om bestuurslid bij V&VN Reumatologie te worden

Contact

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)