V&VN Maag Darm Lever

V&VN Maag Darm Lever brengt professionals uit het MDL-werkveld bij elkaar, houdt hen op de hoogte van de nieuwste kennis en informatie, deelt relevante vacatures en laat de zorgprofessional meepraten over de ontwikkeling en de toekomst van het beroep. V&VN Maag Darm Lever is een fusie van SEVA (sectie endoscopieverpleegkundigen en assistenten) en de VMDLV (Vereniging Maag Darm Lever Verpleegkundigen) die in 2010 hun krachten gebundeld hebben in één vereniging.

Vactures

Wij hebben jullie nodig! Er zijn verschillende vacatures, waaronder een vacature voor een voorzitter, secretaris, penningmeester, vice-voorzitter en een bestuurslid leidinggevende endoscopie. We hopen op jullie reactie!

Onderaan deze pagina staan de links naar de vacatureteksten. 

Post-HBO opleiding maag-darm-lever verpleegkundige

De zorg voor mensen met een aandoening aan de maag, darm of lever neemt toe, zowel in omvang als in complexiteit. De vraag naar verpleegkundigen met specifieke kennis van dit specialisme groeit. Met de opleiding MDL-verpleegkundige heb je de mogelijkheid om je als verpleegkundige te specialiseren en jouw kwaliteit in de zorg aan MDL-patiënten te vergroten.

Deze opleiding is uniek in Nederland. Cursisten kunnen rekenen op veel afwisseling tussen theorie en praktijk. De eerstvolgende uitvoering start op 17 september 2020. Onderaan deze pagina vind je de factsheet van de opleiding of kijk voor meer informatie op de opleidingspagina.

Contact

V&VN Maag Darm Lever info

V&VN Maag Darm Lever volgen

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.