Werken bij V&VN

Heb jij hart voor de zorg? Ben jij op zoek naar een baan in een dynamisch werkveld in een belangrijke maatschappelijke sector die altijd in beweging is? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Ilse En Grita Achter Computer 3
  • V&VN Algemeen

Projectondersteuner Kennisinstituut (per direct)

Heb jij hart voor de zorg en wil je graag bijdragen aan de professionalisering van het werk van de 400.000 verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten in ons land? In deze rol word je onderdeel van het nieuwe Kennisinstituut van V&VN en kan je duidelijk van betekenis zijn voor onze doelgroep

Vacatures

Adviseur Kwaliteitsregister V&V

Met jouw hart voor de zorg, strategische kracht en innovatieve blik ben je in je functie als adviseur Kwaliteitsregister een overtuigende gesprekspartner.

Adviseur Vereniging

Als Adviseur Vereniging ben je de drijvende kracht achter het optimaal functioneren van de afdelingen en platforms van V&VN. Samen met gepassioneerde collega's werk je op uiteenlopende manieren aan dit doel.

Adviseur Verpleegkundig Proces en Data

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het vormgeven en uitvoeren van ons project Verpleegkundige Verslaglegging ook wel “Uniforme en gestandaardiseerde registratie" genoemd.

Assistent Controller

Word onderdeel van ons team als assistent controller en help mee om onze financiële processen op te zetten en te optimaliseren.

Medewerker Ledenservice

Als medewerker Ledenservice heb je zowel telefonisch als per e-mail contact met leden, geregistreerden of aanbieders van scholingen.

Programmamanager Verpleegkundig Proces

V&VN zoekt een programmamanager voor het verpleegkundig proces die verantwoordelijk wordt voor het aansturen van het programma. Je zult de verantwoordelijkheid hebben voor het overzien van verschillende projecten die samen het programma vormen en zorgt ervoor dat het uiteindelijke doel wordt behaald. 

Projectondersteuner Kennisinstituut

Ben je graag het aanspreekpunt van een dynamisch team en krijg jij energie van het tot in de puntjes ondersteunen van projecten? Dan is dit misschien wel jouw kans!

Receptiemedewerker

In deze functie vervul je een essentiële rol bij het creëren van een positieve ontvangstervaring voor de medewerkers en leden van V&VN.

Senior Adviseur Richtlijnen (Epidemioloog)

In deze functie ben je als Senior Adviseur nauw betrokken bij diverse, complexe kwaliteitsprojecten binnen het verpleegkundig domein.

Over V&VN

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) is dé beroepsvereniging van en voor verpleegkundigen en verzorgenden. Met 105.000 leden maakt V&VN zich er sterk voor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun vak op het hoogste kwaliteitsniveau en met trots en passie kunnen uitoefenen. V&VN maakt dat mogelijk met o.a. scholing, ontwikkeling van het vak, kwaliteitsstandaarden en richtlijnen, uitwisseling van kennis en ideeën en invloed op beleid in politiek Den Haag.

Op het landelijk bureau in Utrecht werken we dagelijks met veel energie voor en met onze leden aan het realiseren van belangrijke doelen en speerpunten van V&VN en de toekomst van het verpleegkundig beroep.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)