Werken bij V&VN

Werken bij V&VN (eefje, Renate en Bas)

Heb jij hart voor de zorg? Ben jij op zoek naar een baan in een dynamisch werkveld in een belangrijke maatschappelijke sector die altijd in beweging is? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland is dé beroepsvereniging van en voor verpleegkundigen en verzorgenden. Met 105.000 leden maakt V&VN zich er sterk voor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun vak op het hoogste kwaliteitsniveau en met trots en passie kunnen uitoefenen. V&VN maakt dat mogelijk met o.a. scholing, ontwikkeling van het vak, kwaliteitsstandaarden en richtlijnen, uitwisseling van kennis en ideeën en invloed op beleid in politiek Den Haag.

Op het landelijk bureau in Utrecht werken we dagelijks met veel energie voor en met onze leden aan het realiseren van belangrijke doelen en speerpunten van V&VN en de toekomst van het verpleegkundig beroep.

Vacatures

Adviseur Beroepsontwikkeling met aandachtsgebied leren en ontwikkelen

V&VN is op zoek naar een: Adviseur Beroepsontwikkeling met aandachtsgebied leren en ontwikkelen voor 24-36 uur per week.

Woordvoerder

V&VN zoekt een doortastende en creatieve woordvoerder voor 32-36 uur per week met gevoel voor politiek, die de verhalen van verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten helpt vertellen.

Receptiemedewerker

V&VN zoekt een enthousiaste collega die vriendelijk, doortastend en hulpvaardig is, voor de functie van: receptiemedewerker voor 32 uur per week.

Beleidsondersteuner V&VN Afdelingen

Voor Team Vereniging zijn wij op zoek naar een collega in de functie van: Beleidsondersteuner V&VN Afdelingen voor 9 uur per week.

Secretaresse

V&VN zoekt een enthousiaste collega die deskundig, betrokken en slagvaardig is, voor de functie van: secretaresse voor 24 uur per week.

Adviseur Beroepsontwikkeling met aandachtsgebied GGZ

V&VN is op zoek naar een: Adviseur Beroepsontwikkeling met aandachtsgebied GGZ voor 24-32 uur per week.

Adviseur Informatiestandaarden

Heb je hart voor de zorg? En zie je het zitten om bij te dragen aan het werk van verpleegkundigen en verzorgenden in ons land? Dan hebben wij misschien voor jou de baan! Vanwege zwangerschapsverlof zoeken wij op korte termijn een nieuwe collega voor de functie van Adviseur Informatiestandaarden (32 uur per week).

Relatiebeheerder

V&VN is vertegenwoordigd in alle onderdelen van de zorg. We behartigen de belangen van onze leden en mengen ons in het debat. Als relatiebeheerder speel jij hierin een sleutelrol: jij bent het contact met organisaties waar verpleegkundigen en verzorgenden werken. Jij helpt onze leden en helpt onze diensten te verbeteren.

Functioneel beheerder IM/ICT

Wil jij werken in een innovatief, betrokken en energiek IT team? Vertel je met trots en passie op verjaardagen over jouw werk als IT professional? Dan is het tijd te reageren op de functie: functioneel beheerder IM/ICT.

Programmacoördinatoren Landelijk Actieplan Zeggenschap en Veerkracht

Voor het Landelijk Actieplan Zeggenschap en Veerkracht zijn we op zoek naar vier programmacoördinatoren. De programmacoördinatoren begeleiden zorginstellingen bij hun activiteiten om professionele zeggenschap en veerkracht op alle niveaus snel én duurzaam te versterken.

Projectmedewerkers Landelijk Actieplan Zeggenschap en Veerkracht

Voor het Landelijk Actieplan Zeggenschap en Veerkracht zijn we op zoek naar projectmedewerkers.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!