Werken bij V&VN

Heb jij hart voor de zorg? Ben jij op zoek naar een baan in een dynamisch werkveld in een belangrijke maatschappelijke sector die altijd in beweging is? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Ilse En Grita Achter Computer 3
  • V&VN Algemeen

Uitgelicht: Vacature Supervisor Ledenservice

V&VN zoekt een Supervisor Ledenservice. In deze rol geef je samen met één andere collega leiding aan de Ledenservice.

Vacatures

Adviseur Richtlijnen

In deze rol ga je aan de slag met het opzetten, coördineren en uitvoeren van kwaliteitsprojecten binnen het verpleegkundig domein.

Adviseur Vereniging

Als adviseur Vereniging ben je de drijvende kracht achter het optimaal functioneren van de afdelingen en platforms van V&VN.

Applicatie Ontwikkelaar

V&VN is op zoek naar een Applicatie Ontwikkelaar die zorgt dat de vereniging gestroomlijnd kan (blijven) werken. We bieden je een afwisselende en dynamische functie binnen een leuk en gedreven team binnen een lerende organisatie.

Beleidsadviseur

Word jij de ‘spin in het web’ tussen de belangenbehartiging voor onze leden en beleidsontwikkeling in de zorg?

Beleidsadviseur Onderwijs en Opleiden

Met jouw hart voor de zorg, strategische kracht en innovatieve blik ben je een overtuigende adviseur.

Consultant IM/ICT – Dynamics 365 CE

Heb je behoefte aan een uitdaging waar je als Consultant IM/ICT – Dynamics 365 CE met volledige toewijding kunt bijdragen aan een nobel doel? Dan zou dit weleens dé uitdaging kunnen zijn!

Controller

Als controller geef je leiding aan het team Financiën en ben je verantwoordelijk voor de financiële processen en rapportages. Ben jij de gedreven controller die wij zoeken? Solliciteer dan nu.

Interim Manager Academie

Als Interim Manager Academie zorg je voor het op poten zetten van een bruisende Academie, die voor onze gehele achterban mogelijkheden tot deskundigheidsbevordering biedt.

Programmamanager Verpleegkundig Proces

V&VN zoekt een programmamanager voor het verpleegkundig proces die verantwoordelijk wordt voor het aansturen van het programma. Je zult de verantwoordelijkheid hebben voor het overzien van verschillende projecten die samen het programma vormen en zorgt ervoor dat het uiteindelijke doel wordt behaald. 

Projectondersteuner Kennisinstituut

Ben je graag het aanspreekpunt van een dynamisch team en krijg jij energie van het tot in de puntjes ondersteunen van projecten? Dan is dit misschien wel jouw kans!

Relatiebeheerder Noord-Oost Nederland

Als relatiebeheerder ben je samen met je andere 2 collega’s continu in contact met zorginstellingen. Je versterkt de verbinding en geeft informatie over de services en dienstverlening van V&VN.

Relatiebeheerder Zuid Nederland

V&VN is op zoek naar een relatiebeheerder voor de regio Zuid Nederland. In deze rol ben jij dé verbinder tussen zorginstellingen en hun zorgprofessionals, onze leden.

Senior Adviseur Implementatie

In de functie van senior adviseur implementatie ga je aan de slag met het opzetten, coördineren en uitvoeren van kwaliteitsprojecten binnen het verpleegkundig domein.

Supervisor Ledenservice

V&VN zoekt een Supervisor Ledenservice. In deze rol geef je samen met één andere collega leiding aan de Ledenservice.

Over V&VN

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) is dé beroepsvereniging van en voor verpleegkundigen en verzorgenden. Met 105.000 leden maakt V&VN zich er sterk voor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun vak op het hoogste kwaliteitsniveau en met trots en passie kunnen uitoefenen. V&VN maakt dat mogelijk met o.a. scholing, ontwikkeling van het vak, kwaliteitsstandaarden en richtlijnen, uitwisseling van kennis en ideeën en invloed op beleid in politiek Den Haag.

Op het landelijk bureau in Utrecht werken we dagelijks met veel energie voor en met onze leden aan het realiseren van belangrijke doelen en speerpunten van V&VN en de toekomst van het verpleegkundig beroep.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)