Werken bij V&VN

Heb jij hart voor de zorg? Ben jij op zoek naar een baan in een dynamisch werkveld in een belangrijke maatschappelijke sector die altijd in beweging is? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland is dé beroepsvereniging van en voor verpleegkundigen en verzorgenden. Met 105.000 leden maakt V&VN zich er sterk voor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun vak op het hoogste kwaliteitsniveau en met trots en passie kunnen uitoefenen. V&VN maakt dat mogelijk met o.a. scholing, ontwikkeling van het vak, kwaliteitsstandaarden en richtlijnen, uitwisseling van kennis en ideeën en invloed op beleid in politiek Den Haag.

Op het landelijk bureau in Utrecht werken we dagelijks met veel energie voor en met onze leden aan het realiseren van belangrijke doelen en speerpunten van V&VN en de toekomst van het verpleegkundig beroep.

Bekijk hier onze vacatures

Directeur VenVN

V&VN zoekt een directeur. Een ervaren bestuurder met aantoonbare affiniteit met de zorg/het verpleegkundig beroep, met kennis van het zorglandschap en de ontwikkelingen in de zorg. De directeur is het aanspreekpunt van het bestuur en is in dialoog met het bestuur. De directeur heeft direct contact met teams en medewerkers van het bureau en geeft strategisch richting aan de teamhoofden (en indirect aan alle medewerkers).

Adviseur Marketing

Voor uitbreiding van team Leden, bestaande uit 25 medewerkers, zoekt V&VN een klantgerichte, proactieve en resultaatgerichte collega voor de functie van Adviseur Marketing, voor 32 uur per week.

Strategisch adviseur GGZ m/v

V&VN is op zoek naar een strategisch adviseur GGZ met politiek-bestuurlijke sensitiviteit die de visie van de vereniging krachtig vertegenwoordigt aan de bestuurlijke tafels.

EXTERNE VACATURE: Netwerkbouwers voor programma 'Tijd voor verbinding'

Wil je een bijdrage leveren aan het vierjarige programma ‘Tijd voor Verbinding’ om de komende jaren de patiëntveiligheid in de medisch specialistische zorg te verbeteren? Wij zoeken per heden 3 Netwerkbouwers m/v voor 24-36 uur per week.

EXTERNE VACATURE: Veiligheidsadviseurs programma Tijd voor Verbinding

Wil je een bijdrage leveren aan het vierjarige programma ‘Tijd voor Verbinding’ om de komende jaren de patiëntveiligheid in de medisch specialistische zorg te verbeteren? Wij zoeken per heden 3 Veiligheidsadviseurs m/v voor 36 uur per week voor de thema's Antistollingszorg, Kwetsbare ouderen en Het multidisciplinaire gesprek.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.