Werken bij V&VN

Werken bij V&VN (eefje, Renate en Bas)

Heb jij hart voor de zorg? Ben jij op zoek naar een baan in een dynamisch werkveld in een belangrijke maatschappelijke sector die altijd in beweging is? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland is dé beroepsvereniging van en voor verpleegkundigen en verzorgenden. Met 105.000 leden maakt V&VN zich er sterk voor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun vak op het hoogste kwaliteitsniveau en met trots en passie kunnen uitoefenen. V&VN maakt dat mogelijk met o.a. scholing, ontwikkeling van het vak, kwaliteitsstandaarden en richtlijnen, uitwisseling van kennis en ideeën en invloed op beleid in politiek Den Haag.

Op het landelijk bureau in Utrecht werken we dagelijks met veel energie voor en met onze leden aan het realiseren van belangrijke doelen en speerpunten van V&VN en de toekomst van het verpleegkundig beroep.

Vacatures

Communicatieadviseur

V&VN is op zoek naar een communicatieadviseur met een voorliefde voor online communicatie en community management.

Online specialist

V&VN is op zoek naar een online specialist met kennis van SEO en analytics, en bij voorkeur ervaring met vormgeving.

Medewerker beroepsontwikkeling m/v

Team Beroepsontwikkeling zoekt een nieuwe collega. Als medewerker richtlijnen bied je ondersteuning aan de adviseur richtlijnen en het programmabureau Kwaliteitsstandaarden voor 32 - 36 uur per week.

Medewerker Ledenservice m/v

Door het vertrek van een medewerker van zoekt V&VN een nieuwe collega voor de functie van: Medewerker Ledenservice m/v voor 32 uur per week,

Teamlead IM/ICT

Heb je hart voor ICT? En wil je – als Teamlead IM/ICT – de digitaliseringsstrategie van vereniging Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) invulling geven? Dan hebben wij een leuke en uitdagende baan voor jou!

Ervaren Adviseur Richtlijnontwikkeling

V&VN is op zoek naar een: Ervaren Adviseur Richtlijnontwikkeling voor 24-36 uur per week. Als ervaren adviseur trek je de kar van het kwaliteitsbeleid en de ontwikkeling van richtlijnen en andere kwaliteitsinstrumenten.

Medewerker Ledenservice (Registers)

Door het vertrek van een medewerker van ons team zoekt V&VN een nieuwe collega voor: Medewerker Ledenservice (Registers) voor 24 - 36 uur per week.

Adviseur Beroepsontwikkeling met focus op vastleggen en overdragen van verpleegkundige gegevens

Ter versterking van team Beroepsontwikkeling is V&VN op zoek naar een: Adviseur Beroepsontwikkeling met focus op vastleggen en overdragen van verpleegkundige gegevens voor 24-32 uur per week.

Receptiemedewerker

V&VN zoekt een enthousiaste collega die vriendelijk, doortastend en hulpvaardig is, voor de functie van: receptiemedewerker voor 32 uur per week.

Relatiebeheerder

V&VN is vertegenwoordigd in alle onderdelen van de zorg. We behartigen de belangen van onze leden en mengen ons in het debat. Als relatiebeheerder speel jij hierin een sleutelrol: jij bent het contact met organisaties waar verpleegkundigen en verzorgenden werken. Jij helpt onze leden en helpt onze diensten te verbeteren.

Functioneel beheerder IM/ICT

Wil jij werken in een innovatief, betrokken en energiek IT team? Vertel je met trots en passie op verjaardagen over jouw werk als IT professional? Dan is het tijd te reageren op de functie: functioneel beheerder IM/ICT.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!