Werken bij V&VN

Werken bij V&VN (eefje, Renate en Bas)

Heb jij hart voor de zorg? Ben jij op zoek naar een baan in een dynamisch werkveld in een belangrijke maatschappelijke sector die altijd in beweging is? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland is dé beroepsvereniging van en voor verpleegkundigen en verzorgenden. Met 105.000 leden maakt V&VN zich er sterk voor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun vak op het hoogste kwaliteitsniveau en met trots en passie kunnen uitoefenen. V&VN maakt dat mogelijk met o.a. scholing, ontwikkeling van het vak, kwaliteitsstandaarden en richtlijnen, uitwisseling van kennis en ideeën en invloed op beleid in politiek Den Haag.

Op het landelijk bureau in Utrecht werken we dagelijks met veel energie voor en met onze leden aan het realiseren van belangrijke doelen en speerpunten van V&VN en de toekomst van het verpleegkundig beroep.

Vacatures

Adviseur Richtlijnen

In deze rol ontwikkel je essentiële richtlijnen en handreikingen voor de 400.000 verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten in ons land.

Applicatie Ontwikkelaar

V&VN is op zoek naar een Applicatie Ontwikkelaar die zorgt dat de vereniging gestroomlijnd kan (blijven) werken. We bieden je een afwisselende en dynamische functie binnen een leuk en gedreven team binnen een lerende organisatie.

Directeur Belangenbehartiging en Beleid

V&VN zoekt een ervaren, gezaghebbend leidinggevende (academisch werk- en denkniveau) die bij voorkeur ervaring heeft in (het speelveld van) de zorg of in een vergelijkbaar maatschappelijk veld met veel belangen en belanghebbenden.

Medewerker Academie

V&VN zoekt een medewerker Academie. Je beheert alle voorkomende werkzaamheden voor de Academie en ondersteunt onze afdelingen bij het organiseren van bij- en nascholing.

Projectleider Kennis

V&VN zoekt twee Projectleiders Kennis voor het (door)ontwikkelen, implementeren, evalueren en borgen van het zorginhoudelijke kwaliteitsbeleid voortkomend uit multidisciplinaire externe projecten. Je ontwikkelt dit in nauwe samenwerking en verbinding met onze leden en samenwerkingspartners.

Programmamanager Kennis en Kwaliteit

V&VN zoekt een programmamanager voor Kennis en Kwaliteit die leiding geeft aan het programma, dat bestaat uit verschillende thema's. Je levert betrouwbare stuur- en managementinformatie op en adviseert het MT en directie.

Programmamanager Verpleegkundig Proces

V&VN zoekt een programmamanager voor het verpleegkundig proces die verantwoordelijk wordt voor het aansturen van het programma. Je zult de verantwoordelijkheid hebben voor het overzien van verschillende projecten die samen het programma vormen en zorgt ervoor dat het uiteindelijke doel wordt behaald. 

Senior Community manager

V&VN zoekt een senior community manager die leiding gaat geven aan een projectgroep met verschillende specialisten en de lancering en adoptie begeleidt van het nieuwe verenigingsplatform. Dat doe je samen met onze senior communicatieadviseur. De projectgroep stelt een adoptiestrategie op en coördineert de uitvoering ervan. 

Senior HR Adviseur

Heb jij hart voor mens en organisatie? Wil je vanuit jouw HR-expertise waarde toevoegen in een belangrijke maatschappelijke sector die altijd in beweging is? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!