V&VN Pijnverpleegkundigen

Vóór en dóór pijnverpleegkundigen

V&VN Pijnverpleegkundigen is dé beroepsvereniging voor (specialistisch) verpleegkundigen die op het gebied van pijnverpleegkunde actief zijn. Pijnverpleegkunde is voortdurend in ontwikkeling. V&VN is de plek om elkaar te ontmoeten en samen te werken aan verspreiding van vakkennis binnen de beroepsgroep.

Op deze website vind je informatie over de verschillende activiteiten van de afdeling zoals bijscholingen/symposia en het tweejaarlijkse Pijncongres, maar ook vakinhoudelijke informatie zoals richtlijnen en wetenschappelijke artikelen.

Heb je vragen, wil je iets weten of melden? Stuur dan gerust een e-mail.

Met vriendelijke groeten,
Rianne van Boekel (voorzitter) 

Oproep: Algemeen Bestuurslid PA!N namens afd V&VN Pijnverpleegkundigen

V&VN Pijnverpleegkundigen is aangesloten bij de Pijn Alliantie In Nederland en is met Kim Wabeke en Martin Blomenkamp vertegenwoordigd in het Algemeen Bestuur.
Na enkele jaren wil Martin het stokje overdragen en zoekt hij een vervanger.
Ben jij dat?
Je wordt zeker niet in het diepe gegooid, maar loopt eerst enkele maanden mee.
Wil jij je kennis verdiepen, netwerk uitbreiden, bij andere verenigingen in de keuken kijken en bestuurlijke ervaring opdoen?
Praat dan eens met Martin . Hij is te bereiken via martinblomenkamp@gmail.com
Klik op de button voor de website van de PAIN

website PA!N

Contact

V&VN Pijnverpleegkundigen info

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!