V&VN Pijnverpleegkundigen

Vóór en dóór pijnverpleegkundigen

V&VN Pijnverpleegkundigen is dé beroepsvereniging voor (specialistisch) verpleegkundigen die op het gebied van pijnverpleegkunde actief zijn. Pijnverpleegkunde is voortdurend in ontwikkeling. V&VN is de plek om elkaar te ontmoeten en samen te werken aan verspreiding van vakkennis binnen de beroepsgroep.

Op deze website vind je informatie over de verschillende activiteiten van de afdeling zoals bijscholingen/symposia en het tweejaarlijkse Pijncongres, maar ook vakinhoudelijke informatie zoals richtlijnen en wetenschappelijke artikelen.

Heb je vragen, wil je iets weten of melden? Stuur dan gerust een e-mail.

Met vriendelijke groeten,
Rianne van Boekel (voorzitter) 

Verbeterdoel Optimaal pijnbeleid

De IGJ heeft de Verbeterdoelen basisset medisch specialistische zorg 2021 op haar website gepubliceerd. Lees en download daar het 'Verbeterdoel Optimaal pijnbeleid'. 
Dit verbeterdoel is tot stand gekomen onder leiding van V&VN Pijnverpleegkundigen.
Een groot compliment voor Rianne van Boekel, Jacqueline van Dijk en Andrea Steger (V&VN).

download

Expertisegebied Pijnverpleegkundige: project actualisatie

Sinds 2014 heeft Pijnverpleegkundigen een eigen expertisegebied. Deze is nu aan een update toe.
In samenwerking met V&VN wordt een project gestart om het expertisegebied te actualiseren. Hiervoor zoeken we leden die hun kennis, ervaring en visie willen inzetten voor dit project.
Heb je belangstelling? Stuur dan een mailtje aan secretariaat.pijn@venvn.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Praat mee, denk mee en doe mee: diverse oproepen

Voor mijn kwaliteitsopdracht tot opleiding pijnconsulent Ben ik op zoek naar artikelen of kwaliteitsopdrachten die gaan over “Duurzame leefstijl veranderingen vanuit positieve gezondheid voor patiënten met chronische pijn”
Daarnaast zoek ik artikelen die gaan over de gevolgen als de leefstijl niet wordt verbeterd!

Alvast dank,
Thirza van Dijk
(t.van.dijk@live.nl)

Nieuwe website Netwerk Verpleegkundig Specialisten Oncologie

Het Netwerk Verpleegkundig Specialisten Oncologie heeft een nieuwe website. Deze is te bereiken via https://netwerkvso.nl

nvso

Contact

V&VN Pijnverpleegkundigen info

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!