V&VN Ambulancezorg

V&VN Ambulancezorg (V&VN AZ) is de beroepsvereniging die zich individueel en collectief inzet voor professionals in de ambulancezorg op het niveau van kwaliteit van zorgverlening en vakinhoud.

DSC 8287 Achterdeuren Garage WFG

Vergaderdata Vakgroepen 2024

2024

  • 22 maart
  • 14 juni
  • 27 september
  • 13 december

Reserveer deze data vast in je agenda!

Mocht je punten willen inbrengen in de vakgroepvergadering, of aan willen haken bij een vakgroep, dan ben je van harte uitgenodigd. Mail dan aan h.visser@venvn.nl je interesse en geef hierbij aan voor welke vakgroep. Je wordt dan in contact gebracht met de vakgroepcoördinator. De exacte vergadertijden verschillen per vakgroep, maar vinden over het algemeen in de ochtend plaats.

 

 

V&VN Ambulancezorg dat bent jíj!

Help jij het draagvlak van onze afdeling te vergroten door jouw bijdrage? Inspireer jij ons met jouw bijdrage, kennis en expertise? Meld je dan aan als lid via de website van V&VN. Je kunt lid worden door te klikken op de button 'Lid worden' bovenaan deze pagina. 

Na een check van jouw e-mailadres kom je op de pagina's waarop je je kunt aanmelden voor het basislidmaatschap van V&VN à €69 per jaar inclusief inschrijven kwaliteitsregister V&VN, in combinatie met het lidmaatschap van V&VN Ambulancezorg à 40,50 per jaar (m.i.v. 01-01-2017).

Lid worden van V&VN Ambulancezorg is dus alleen mogelijk in combinatie met het basislidmaatschap van V&VN en dat moet je extra aangeven bij je inschrijving!

Wat kun je verwachten van je lidmaatschap van V&VN Ambulancezorg?

  • 4 x per jaar ons vakinhoudelijke blad op je deurmat
  • Actief meedenken en je mening geven.
  • We laten jouw stem horen in Den Haag.
  • We dragen bij aan kwaliteitsverbetering van de zorg door afvaardiging in projecten, overleggen en de ontwikkeling van richtlijnen en scholing.
  • We beantwoorden je vragen. 

Contact

V&VN Ambulancezorg info

V&VN Ambulancezorg volgen

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)