V&VN Ambulancezorg

V&VN Ambulancezorg (V&VN AZ) is de beroepsvereniging die zich individueel en collectief inzet voor professionals in de ambulancezorg op het niveau van kwaliteit van zorgverlening en vakinhoud.

Vergaderdata Vakgroepen 2020

  • Vrijdag 10 januari
  • Vrijdag 03 april (afgelast i.v.m. maatregelen COVID-19)
  • Vrijdag 12 juni ( onder voorbehoud maatregelen COVID-19)
  • Vrijdag 25 september (onder voorbehoud maatregelen COVID-19)

Reserveer deze data vast in je agenda!

De lunch is het ontmoetings- en netwerkmoment tussen de leden van de vakgroepen tijdens deze bijeenkomsten. De lunch is van 12.30 uur - 13.00 uur: plan je vakgroep vergadering dus aansluitend vooraf of na de lunch of laat de lunch als 'pauze' in je vergadering vallen. Zo kunnen we elkaar ontmoeten en de lijntjes kort houden.

Elke laatste vrijdag van de maand gaat het bestuur (digitaal dan wel fysiek) vergaderen. Dus heb je input of vragen laat van je horen!

De exacte tijdstippen en vergaderlocatie van de diverse vakgroepen en overige details worden via jouw vakgroep gecommuniceerd en/of zodra bij de webredactie bekend, op deze pagina toegevoegd.

V&VN Ambulancezorg dat bent jíj!

Help jij het draagvlak van onze afdeling te vergroten door jouw bijdrage? Inspireer jij ons met jouw bijdrage, kennis en expertise? Meld je dan aan als lid via de website van V&VN. Je kunt lid worden door te klikken op de button 'Lid worden' bovenaan deze pagina. 

Na een check van jouw e-mailadres kom je op de pagina's waarop je je kunt aanmelden voor het basislidmaatschap van V&VN à €69 per jaar inclusief inschrijven kwaliteitsregister V&VN, in combinatie met het lidmaatschap van V&VN Ambulancezorg à 40,50 per jaar (m.i.v. 01-01-2017).

Lid worden van V&VN Ambulancezorg is dus alleen mogelijk in combinatie met het basislidmaatschap van V&VN en dat moet je extra aangeven bij je inschrijving!

Wat kun je verwachten van je lidmaatschap van V&VN Ambulancezorg?

  • 4 x per jaar ons vakinhoudelijke blad op je deurmat
  • Actief meedenken en je mening geven.
  • We laten jouw stem horen in Den Haag.
  • We dragen bij aan kwaliteitsverbetering van de zorg door afvaardiging in projecten, overleggen en de ontwikkeling van richtlijnen en scholing.
  • We beantwoorden je vragen. 

Contact

V&VN Ambulancezorg info

V&VN Ambulancezorg volgen

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.