V&VN Justitieel Verpleegkundigen

V&VN Justitieel Verpleegkundigen behartigt de belangen van alle verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten werkzaam binnen de justitiële sector. Het platform biedt dé plek voor Justitieel verpleegkundigen, Verpleegkundig forensisch therapeutisch Medewerkers(FTM), Sociaal psychiatrisch verpleegkundigen(SPV), Verpleegkundig specialisten(VS-AGZ en VS-GGZ) en Verpleegkundig praktijkondersteuner huisarts(POH Somatiek en POH GGZ) om te verenigen op het vakgebied van de justitiële verpleegkundige.  

Wij maken ons sterk voor de bevordering en ontwikkeling van de kwaliteit van zorg en professionalisering van de beroepsgroep.

Cellengang.Pi

Zorgprofessionals in beeld binnen DJI

Expertisegebied Justitieel Verpleegkundige

Bekijk Expertise JV

Het laatste nieuws over Justitieel Verpleegkundigen

Onderstaand vind je een overzicht van wat partners over ons gepubliceerd hebben. 

Tip! Dit gaat over Forensische Zorg. Vooral interessant voor de VPK-FTM.

Verslag Webinar V&VN - KwaliteitskaderFZ

Oproep! Meedenkers gezocht!

V&VN wil ook kijken of we de belangen van de Forensische Zorg kunnen behartigen. Daarvoor hebben wij enthousiaste meedenkers nodig! Lijkt het jou wat om in deze denktank te stappen, als het gaat over de toekomst van de FZ?  Meldt je aan!

Aanmelden

Nieuw Platformlid gezocht!

Ben jij die Verpleegkundige, Praktijkondersteuner huisartsen, Verpleegkundig specialist somatische zorg of geestelijke gezondheidszorg of Sociaal psychiatrisch verpleegkundige werkend binnen Justitie? Meld je dan aan als Platform lid bij het V&VN Verpleegkundigen binnen Justitie. 

Ben jij geïnteresseerd en wil je meer informatie? Klik op onderstaande button en mail. 

mailto:c.bonants@venvn.nl

Wist je dat?

je een Lidmaatschap via je werkgever kan aanvragen met behulp van een werkgeverscode?

Contact

V&VN Justitieel Verpleegkundigen info

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)