V&VN GGZ Verpleegkunde

Ben je psychiatrisch verpleegkundige? Dan kom je in je werk talrijke vraagstukken tegen. Over verplichte zorg en bejegening bijvoorbeeld. Over het betrekken van familieleden in de behandeling. Over multiculturele verschillen tussen mensen en hun ziektebeeld.

V&VN GGZ Verpleegkunde is er voor alle verzorgenden, (gespecialiseerd) verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten die werken met mensen met psychiatrische ziektes.

Je kunt bij ons terecht voor informatie en advies. Je ontmoet er collega’s met wie je ervaringen kunt uitwisselen. We houden je op de hoogte met nieuwsbrieven en via de website. Via ons kun je participeren in richtlijnontwikkeling en meedenken over de ontwikkeling van ons beroep.

We hebben goede ingangen binnen de wereld van onderzoek, onderwijs, beleid en politiek. Zo zijn we goed in staat om mee te praten over de verdere ontwikkelingen van ons beroep en over de plek van ons specialisme in de zorg.

Contact

V&VN GGZ Verpleegkunde info

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)