V&VN Praktijkverpleegkundigen & Praktijkondersteuners

Banner Kleuren

handige link: vacatures -->

Welkom

De V&VN is dé belangen- behartiger voor praktijkverpleegkundigen en praktijkondersteuners. De afdeling levert een bijdrage aan verdere professionalisering van o.a. de zorg aan patiënten met een chronische aandoening maar ook op het gebied van preventie en intensieve zorg. Primair doel is kwaliteit- en deskundigheidsbevordering van de praktijkverpleegkundige en praktijkondersteuner.
De afdeling heeft verschillende samenwerkingsverbanden met o.a. andere beroepsverenigingen, huisartsen- en patiëntenorganisaties.

Op de website is informatie te vinden over onze afdeling en activiteiten

Corona informatie

Wij ontvangen regelmatig vragen hoe om te gaan met de maatregelen binnen de huisartsenpraktijk en verpleeghuis. Ons advies is de richtlijnen van het RIVM te volgen. Kijk op de websites van  LHV  en  NHG  voor actuele informatie over de maatregelen en het opstarten van activiteiten.

Wil je iets melden? Wij verzamelen de ontvangen berichten en geven deze door aan o.a. het V&VN corona-team, LHV en NHG, uiteraard zonder naamsvermeldingen.
Stuur jouw bericht aan: secretariaat.pvkpoh@venvn.nl

het grote landelijke POH/PVK/PVH Event is verplaatst naar 22 april 2021

 

 

Contact

V&VN Praktijkverpleegkundigen & Praktijkondersteuners info

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!