V&VN Research Professionals

Hartelijk welkom op de website van de afdeling Research Professionals van Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN).

Leden van deze afdeling zijn researchverpleegkundigen, researchcoördinatoren en researchassistenten met een verpleegkundige en/of paramedische opleiding en werkzaam in het mensgebonden klinisch wetenschappelijk onderzoek. De website is voor iedereen toegankelijk maar de meeste documenten zijn alleen voor leden van de V&VN afdeling Research Professional, bereikbaar via Mijn V&VN.

Vind je het ook belangrijk om bij te blijven in je vak? Lijkt het je wat om kennis en ervaring uit te wisselen? Of wil je zelf iets doen om je vak verder te ontwikkelen en goed op de kaart te zetten? Dan zit je bij ons goed!

Wil je meer weten, mail ons op researchprofessionals@venvn.nl.

Research

Contact

V&VN Research Professionals info

V&VN Research Professionals volgen

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!