You are here:

V&VN Academie

Vergroot je kennis

Bij V&VN kun je op verschillende manieren leren. De komende jaren zijn we zelf ook in ontwikkeling: we bouwen de Academie uit tot een startpunt van het vergroten van jouw kennis en vaardigheden. Niet alleen met cursussen, maar ook met andere manieren van leren. Naast eigen trainingen en bijeenkomsten werken we samen met kennispartners en lichten we bijvoorbeeld diverse leermiddelen uit.

Ons doel: jou een leven lang laten leren en ontwikkelen. Jou helpen bij het vinden van die kennis en vaardigheden die jij nodig hebt voor de beste patiënten- en cliëntenzorg.

Studerende verpleegkundigen aaan tafel
Guy Basabose B7sdmme YIQ Unsplash

Ouderen, sterven en rouw

In deze sombere en onzekere tijd worden veel ouderen geconfronteerd met ziekte en (soms) met het overlijden van dierbaren. Wat voor impact heeft dit op het leven van ouderen? Hoe verloopt het rouwproces en wat kan jij daar uit afleiden? Test je kennis over overlijden en rouw bij ouderen.

Verpleeghuis_achter de computer
  • subsite

Leermiddel uitgelicht

Iedere maand lichten we een handige app of tool uit waarmee jij je kennis en vaardigheden kunt vergroten. Deze keer testen we de YouTube-serie Tiny Nurse Bites. 

Contact

V&VN Academie info

V&VN Academie volgen