You are here:

V&VN Academie

Vergroot je kennis

Bij V&VN kun je op verschillende manieren leren. De komende jaren zijn we zelf ook in ontwikkeling: we bouwen de Academie uit tot een startpunt van het vergroten van jouw kennis en vaardigheden. Niet alleen met cursussen, maar ook met andere manieren van leren. Naast eigen trainingen en bijeenkomsten werken we samen met kennispartners en lichten we bijvoorbeeld diverse leermiddelen uit.

Ons doel: jou een leven lang laten leren en ontwikkelen. Jou helpen bij het vinden van die kennis en vaardigheden die jij nodig hebt voor de beste patiënten- en cliëntenzorg.

Test je kennis

De testen in het V&VN Magazine kun je ook online maken! 

Een slechte mondgezondheid heeft effect op de rest van het lichaam. Toch krijgt mondzorg in de ouderenzorg vaak onvoldoende aandacht. Wat weet jij van dit onderwerp?

Leermiddel uitgelicht

Regelmatig lichten we handige apps of tools uit waarmee jij je kennis en vaardigheden kunt vergroten. Deze keer testen we Het grote valpreventiespel. Dit spel is ontwikkeld door twee geriatrisch verpleegkundigen. Het doel: zorgprofessionals op een leuke manier opleiden op het gebied van valpreventie. 

Contact

V&VN Academie info

V&VN Academie volgen