V&VN Antroposofische Zorg

V&VN Antroposofische Zorg verenigt mensen met een verplegend en verzorgend beroep die antroposofische gezichtspunten zoeken als inspiratie. Enerzijds om het verplegende vak te verdiepen en te vernieuwen, anderzijds om zichzelf als beroepsgenoot te ontwikkelen.

We dragen zorg voor kwaliteitsbewaking binnen het antroposofisch verpleegkundig werken en behartigen de belangen van de leden die specifiek te maken hebben met de inhoud van ons vak. We onderhouden contact met V&VN om algemeen verpleegkundige zaken te behartigen, meestal ligt dit op landelijk niveau.

De afdeling V&VN Antroposofische Zorg is lid van de NVAZ (Nederlandse Vereniging van Antroposofische Zorgaanbieders). De NVAZ heeft als doel om belangen te behartigen die expliciet te maken hebben met het antroposofisch werkveld.

Voetwrijving antroposofische zorg

Contact

V&VN Antroposofische Zorg info

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!