V&VN Urologie Verpleegkundigen

V&VN Urologie ontwikkelt en bevordert de kennis over de urologie, de zorg voor de urologische patiƫnt in de meest ruime zin en de kwaliteit en innovatie daarvan. Wij behartigen de belangen van onze leden en zorgen voor (internationale) uitwisseling van informatie en ontwikkelingen binnen het vakgebied. V&VN Urologie maakt zich sterk voor het behoud en de profilering van de beroepsgroep.

Water Website
20Jarigjubileum

Elk jaar wordt in november het Urologie Symposium georganiseerd. Op de website www.urologiesymposium.nl is binnenkort informatie beschikbaar over het volgende symposium.

Het Urologie Symposium van 2019 werd georganiseerd in Burgers Zoo. Met ruim 300 bezoekers was het een zeer succesvol symposium. De dag was gevuld met een gevarieerd programma, waarbij alle aspecten van de urologie aan bod kwamen. Onder de deelnemers waren o.a. urologie verpleegkundigen, continentieverpleegkundigen, operatieassistenten en verpleegkundig specialisten. Een terugblik op het urologie symposium 2019 is te vinden op: www.urologiesymposium.nl

Contact

V&VN Urologie Verpleegkundigen info

V&VN Urologie Verpleegkundigen volgen