V&VN Urologie Verpleegkundigen

V&VN Urologie ontwikkelt en bevordert de kennis over de urologie, de zorg voor de urologische patiƫnt in de meest ruime zin en de kwaliteit en innovatie daarvan. Wij behartigen de belangen van onze leden en zorgen voor (internationale) uitwisseling van informatie en ontwikkelingen binnen het vakgebied. V&VN Urologie maakt zich sterk voor het behoud en de profilering van de beroepsgroep.

Urologie Symposium

Jaarlijks organiseert de commissie symposium (Cosy) het Urologie Symposium. Op 8 november 2019 vond het symposium plaats in Arnhem. Kijk voor een terugblik en meer informatie op de website van het Urologie Symposium.

Verenigingsblad Lekturo

Via Lekturo houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen de urologie, leuke initiatieven van leden en lees je interviews met urologie verpleegkundigen. Heb je zelf iets bijzonders te vertellen over je werk, of wil je meehelpen met de redactie van Lecturo? Stuur dan een mailtje naar: urologie@venvn.nl

Contact

V&VN Urologie Verpleegkundigen info

V&VN Urologie Verpleegkundigen volgen

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.