Ingrid Staal naar het NCJ: Er is veel Wat we nog niet weten.

  • 23 oktober 2022
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen
Thumbnail Ingrid Staal 4

Ingrid: “Het waren bovenstaande woorden van Igor Ivakic, directeur van het NCJ, die me inspireerden om de overstap te maken van mijn huidige werkgever, GGD Zeeland, naar het landelijke NCJ. Woorden waar de uitnodiging bij zat om te verbinden wat we wel weten. Om samen op pad te gaan. 

Bij mijn huidige werkgever, GGD Zeeland, heb ik ontzettend veel geleerd, veel ruimte gekregen en veel bereikt samen met veel fantastische collega’s. Dit maakt dat ik een schat aan zowel praktijk- als onderzoekservaring mag meenemen op dit nieuwe pad. Echter als ik eraan terugdenk, denk ik ook aan hoeveel je niet wist. En daar begon het te wringen. Want hadden mensen, en zeker kinderen, niet recht op de allerbeste zorg? Daarom vind ik de verbinding tussen wetenschap en praktijk ook zo belangrijk.” Lees hier verder.
Bekijk ook: Ingrid Staal - ZonMw Digitale Publicaties  

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)