Vertrek Annemieke als voorzitter vakgroep

  • 20 september 2022
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen
Foto Annemiek Goudkuil 2

Bericht van Annemieke Goudkuil: 

“Beste Jeugdverpleegkundige, 

Na drie jaar voorzitterschap van V&VN Vakgroep Jeugdverpleegkundigen leg ik eind oktober 2022 mijn voorzitterschap neer. Ik ben trots op ons vak en hoe wij samen ondanks alle uitdagingen gestaan hebben voor onze unieke positie om ouders en jeugdigen te versterken en zo nodig te begeleiden. Ik heb het erg waardevol, leuk en leerzaam gevonden om mij daarvoor in te zetten. Voor mij is nu de tijd gekomen om dat niet meer te doen via het voorzitterschap van de vakgroep jeugdverpleegkundigen. Uiteraard blijf ik actief in de JGZ en zal ik me blijven inzetten.

Ook mag ik jullie vertellen dat we in gesprek zijn met kandidaten voor het voorzitterschap. In de nieuwsbrief van oktober zullen we de nieuwe voorzitter(s) aan je voorstellen. Bedankt voor de samenwerking en wellicht tot ziens!”

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)