Annemieke Goudkuil nieuwe voorzitter V&VN Vakgroep Jeugdverpleegkundigen

  • 22 september 2020
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen
Annemieke Goudkuil

Na ruim 2 jaar draagt Annemieke Korver het voorzitterschap van V&VN vakgroep nu officieel over aan Annemieke Goudkuil. Annemieke Goudkuil is Verpleegkundig Specialist en sinds 2010 als zodanig werkzaam bij Icare JGZ. In haar LinkedIn profiel zegt ze: “Ik wil graag een schakel zijn voor de JGZ binnen heel Nederland en het werk van de jeugdverpleegkundige op de kaart zetten. Maar ook kritisch zijn. Ik wil graag dat de JGZ en de jeugdverpleegkundigen zich vernieuwen. Zodat wij echt naast ouders en jongeren staan en dat zij uiteindelijk aangeven dat de JGZ en hun preventieve werk nodig is om hun jongeren gezond en veilig te laten opgroeien."

Annemieke Korver heeft het voorzitterschap ruim twee jaar met veel enthousiasme en gedrevenheid vervuld. Annemieke Korver is Ambassadeur voor de Jeugdverpleegkundigen en heeft jarenlang gewerkt als jeugdverpleegkundige. Op dit moment werkt zij echter niet meer in de JGZ, maar als docent Verpleegkunde op de Hogeschool Utrecht.

De Vakgroep Jeugdverpleegkundigen is blij met de nieuwe voorzitter en wenst Annemieke Goudkuil veel succes. Annemieke Korver blijft betrokken bij het bestuur van V&VN Vakgroep Jeugdverpleegkundigen.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)