Esther van ’t Hoff nieuwe voorzitter V&VN Vakgroep Jeugdverpleegkundigen

  • 23 oktober 2022
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen
Esther

Het bestuur van V&VN vakgroep jeugdverpleegkundigen heet Esther van ’t Hoff van harte welkom als nieuwe voorzitter en is blij met haar komst. Tijdens een brede vakgroep bijeenkomst op 13 oktober 2022 droeg Annemieke Goudkuil het voorzitterschap van de vakgroep over aan Esther van ’t Hoff.

Esther volgde het ambassadeurstraject voor jeugdverpleegkundigen in 2018, ze is betrokken bij Kansrijke Start, het prenatale huisbezoeken en werkte mee aan de actualisering van het Landelijk Professioneel Kader. Esther woont in Maasluis en werkt als stafverpleegkundige bij CJG Rijnmond.

Annemieke Goudkuil is 3 jaar voorzitter geweest in een tijd waarin de vakgroep vanwege corona bijna alleen maar digitaal bij elkaar kwam. Annemieke gaf duidelijkheid en structuur aan het bestuur en de samenwerkingspartners en vertrouwen aan degene met specifieke expertise op een bepaald thema om namens de vakgroep te opereren. Annemieke blijft zich inzetten voor de jeugdgezondheidszorg. Ze adviseert iedereen om vooral dingen doen waar je blij van wordt en waarvan je energie van krijgt, dan is hard werken niet erg. De vakgroep dankt Annemieke voor al haar inzet.

Contact met de voorzitter van de vakgroep verloopt via jeugd.mgz@venvn.nl.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)