Wie is je vader? Wie is je moeder?

  • 27 september 2018
  • Nieuwsbericht
  • Maatschappij & Gezondheid

<strong>Met een cultureel sensitief kennismakingshuisbezoek kan een jeugdverpleegkundige psychosociale problemen van Syrische gezinnen met een vluchtverleden beter inventarissen. Dan kan het gezin op tijd hulp en steun krijgen en maakt het vluchtelingen kind meer kans op net zo'n gezonde ontwikkeling als zijn of haar leeftijdsgenootjes.

Jeugdverpleegkundige Fatiha Abdessadki van JGZ Almere werkte dit onderwerp uit voor de afronding van haar opleiding tot verpleegkundig specialist. Ze komt tot nieuwe resultaten die zonder meer opgenomen kunnen worden in de multidisciplinaire richtlijn 'zorg voor vluchtelingenkinderen.

Nieuwsgierig geworden?

Lees dan de these die Fatiha Abdessadki schreef over haar zoektocht en haar aanbevelingen met de intrigerende titel: Wie is je vader? Wie is je Moeder. Ze ronde hiermee haar Master Advanced Nursing Practice succesvol af.

Download de bijlage

Reageren is niet meer mogelijk

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)