Oproep: word beoordelaar scholingsaanvragen deskundigheidsgebied Reumatologie

  • 24 juli 2018
  • Nieuwsbericht
  • Reumatologie

Ben je verpleegkundig specialist, verpleegkundige en/of verzorgende? En beschik je over specifieke vakkennis van het deskundigheidsgebied Reumatologie? Dan is V&VN op zoek naar jou als beoordelaar van scholingsaanvragen.

De Accreditatiecommissie van V&VN ontvangt wekelijks veel aanvragen om scholingen te accrediteren. Dit geldt ook voor het deskundigheidsgebied Reumatologie.
Een beoordelaar beoordeelt, op basis van objectieve criteria, of een scholing van voldoende kwaliteit is om het label ‘goedgekeurd voor deskundigheidsgebied Reumatologie’ te krijgen. Pas daarna worden de punten toegekend.
Op dit moment is er 1 beoordelaar actief voor ons deskundigheidsgebied. V&VN zoekt naar een 2e beoordelaar.
Je kunt de beoordelingen gewoon vanuit huis, achter je pc beoordelen. En krijgt per beoordeling een vergoeding van € 5,-. Om goed voorbereid aan je taak te beginnen, worden er instructiebijeenkomsten gehouden. Hier leer je de kneepjes van het vak.
Het beoordelen van de aanvragen is een serieuze aangelegenheid. V&VN stelt daarom een overeenkomst op waarin de wederzijdse afspraken staan. Deze kun je hier downloaden.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Stuur dan een e-mail aan secretariaat.reumatologie@venvn.nl.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)