Banner Voor Leden Aangepast
voor leden

Voor leden

Je bent van harte welkom om lid te worden. Vrijwel alle reumaconsulenten en Verpleegkundig Specialisten Reumatologie in Nederland zijn lid van onze vereniging. Daarnaast zijn ook veel verpleegkundigen en verzorgenden die werkzaam zijn in de reumazorg lid.

Lidmaatschap loopt via V&VN waar wij een afdeling van zijn. Klik op de button 'Lid worden' rechtsboven deze pagina. Tijdens de Algemene Afdelingsvergadering is de contributie voor 2021 vastgesteld op € 42,60.

De afdeling kent 3 belangrijke pijlers:
* deskundigheidsbevordering
* beroepsontwikkeling
* de leden

Deze 3 pijlers zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vóór en dóór leden is niet voor niets ons motto.

Doe mee en bepaal mee. Over onze afdeling, maar zeker ook over (de toekomst) van jouw beroep.
Met een lidmaatschap van de afdeling kun je ook toegang vragen voor de LinkedIn pagina. Hier kun je kennis uitwisselen, vragen stellen, mededelingen doen en nieuwe collega's leren kennen.

Tevens ontvang je 4 maal per jaar het Nederlands Tijdschrift voor Reumatologie, een uitgave van de Nederlandse Vereniging voor Reumatologie en de divisie Health Professionals in de Reumatologie.

Sluit je vandaag nog aan!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)