Beoordelaars accreditatie bijscholingen jeugdverpleegkundigen gezocht!

  • 23 januari 2023
  • Nieuwsbericht
  • M&G Jeugdverpleegkundigen
Kwaliteitsregister

Voor het deskundigheidsgebied jeugdverpleegkundige zijn er vorig jaar 506 aanvragen binnengekomen. We hebben op dit moment slechts twee beoordelaars die deze aanvragen kunnen beoordelen, namelijk Bente Allessie en Jantsje Sietsma. Daarom zijn wij op zoek naar versterking, in ieder geval één extra beoordelaar, maar bij voorkeur zoeken wij drie beoordelaars erbij. Je krijgt een goed beeld van het aanbod en de kwaliteit en je bent ook overstijgend met je vak bezig. Sommige scholingen zijn zo leuk, dat je je meteen wilt aanmelden.

Een aanbieder van een bijscholing heeft bij het aanvragen van accreditatie de mogelijkheid om één of meerdere deskundigheidsgebieden aan te vinken. Daarmee geeft de aanbieder aan dat hij/zij de scholing voor deze deskundigheidsgebieden geschikt vindt. Vervolgens vraagt het V&V register een beoordelaar van dit specifieke deskundigheidsgebied om te toetsen of dit inderdaad het geval is.

Meer informatie vind je hier.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)