Anna Reyvaanlezing 'Diversiteit en Inclusie' met Brigit Carter

  • 10 mei 2024
  • Nieuwsbericht
  • Wetenschap in Praktijk
Bureau Wiegman Anna Reynvaan Groot Blog

Op 23 mei vindt de 26e Anna Reynvaanlezing plaats. Het onderwerp dit jaar is 'Diversiteit en inclusie'.  
Als speciale gast komt dit jaar de bekende Amerikaanse wetenschapper Brigit Carter naar het Anna Reynvaan Event. Zij trad in februari 2023 in dienst bij de American Association of Colleges in Nursing (AACN) als Chief Diversity, Equity and Inclusion Officer. Zij is emeritus hoogleraar aan de Duke University School of Nursing, waar zij van 2018 tot en met 2023 Associate Dean for Diversity and Inclusion was.  


Tijdens deze bijeenkomst kun je niet alleen je kennis opfrissen bij een interessante lezing, maar je ziet ook wie de aanstormende talenten zijn onder de verpleegkunde studenten, je ontdekt de nieuwste ideeën over het verbeteren van de zorg en je ontdekt welke collega het beste verpleegkundig wetenschappelijk artikel heeft geschreven. Een onderdeel van het programma is namelijk ook de uitreiking van de jaarlijkse Anna Reynvaan prijzen: de Praktijkprijs, de Wetenschapsprijs en de Studentenprijs.  

Voor aanmelden en meer informatie kun je kijken op de website.  

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)