Ledenraadsverkiezing: laatste kans om te stemmen

  • 30 augustus 2022
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen
Collega's Overleg

Heb je nog geen stem uitgebracht voor de Ledenraadsverkiezing van V&VN? Dan heb je nog anderhalve week de tijd om dat te doen. Tot en met vrijdag 9 september staat de stembus open. De link om te kunnen stemmen, heb je - als lid van V&VN - per mail ontvangen.

V&VN-leden konden zich dit voorjaar kandidaat stellen voor de Ledenraad. Twaalf verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten deden dat. Begin juli ging de verkiezing van start. De negen kandidaten met de meeste stemmen krijgen een plek in de Ledenraad van V&VN. Zij zullen tijdens de eerstvolgende vergadering officieel worden geïnstalleerd.

Overleg verpleegkundigen in het ziekenhuis

Ledenraadsverkiezingen 2022

Als lid van V&VN kun je stemmen op één van de 12 kandidaat-leden voor de Ledenraad van V&VN. Op deze pagina stellen de verpleegkundigen, verzorgenden en de verpleegkundig specialist die zich kandidaat hebben gesteld, zich voor. De kandidaten zijn gerangschikt op alfabetische volgorde.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!