Richtlijn V&VN Osteoporose en fractuurpreventie

  • Richtlijn V&VN
  • Recent aangepast

In opdracht van: V&VN en ZonMw
Start: november 2022
Gereed: 2024

Deze richtlijn is in de commentaarfase

De concept versie wordt voorgelegd aan alle betrokken V&VN afdelingen en andere betrokken partijen. Deze partijen krijgen de mogelijkheid om op de conceptversie te reageren.

Richtlijn V&VN Osteoporose en fractuurpreventie

Het doel van dit project is het formuleren van aanbevelingen voor het handelen van verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen en verzorgenden in de zorg voor mensen met osteoporose en een verhoogd fractuurrisico. 

In de commentaarfase worden de aanbevelingen in de conceptrichtlijn getoetst op inhoud en toepasbaarheid.

Nieuwsbericht

Deelnemen aan de proefimplementatie

Heb jij als verpleegkundig specialist, verpleegkundige of verzorgende in de dagelijkse praktijk te maken met Osteoporose? Dan nodigen wij jou graag uit om deel te nemen aan deze fase, waarin de richtlijnen daadwerkelijk wordt uitgetest op de werkvloer. 

Je kunt als individu meedoen aan deze proefimplementatie. Hierbij test je zelf de aanbevelingen in de richtlijn uit bij cliënten tijdens je werk en koppel je terug hoe jij de aanbevelingen ervaart.

Je kunt samen met (een gedeelte van) je team meedoen aan deze proefimplementatie. Hierbij testen jullie de aanbevelingen in de richtlijn uit tijdens het werk als een team en koppel je terug hoe jij én jullie de aanbevelingen ervaren

Deze proefimplementatie vindt plaats in de maanden januari en februari van 2024. 

Wil je deelnemen?
Aanmelden kan tot eind december 2023. Wil je meedoen of eerst aanvullende informatie, neem dan contact op met Rosa Mennes, via rosa.mennes@radboudumc.nl.