Als je niet voldoende punten hebt behaald om te voldoen aan de (verlaagde) herregistratie-eisen kun je gebruikmaken van de optie Herregistratie beperkte duur. Hiermee verschuif je je oorspronkelijk registratieperiode met 1 of 2,5 jaar. Afhankelijk van welke variant je aanvraagt, tellen de punten die je in het eerste jaar of eerste tweeënhalf jaar hebt gehaald niet mee voor je verschoven registratieperiode (je ziet ze nog wel).

Stel en beantwoord de volgende vragen om te bepalen of deze optie iets voor jou is:

  • Kijk naar het eerste jaar of de eerste tweeënhalf jaar van je registratieperiode. Wanneer heb je veel punten behaald?
  • Kijk naar de nieuwe einddatum van de registratieperiode. Hoeveel tijd heb je nog om de benodigde punten te behalen? Heb je al geaccrediteerde scholingspunten gehaald na afsluiting van je oorspronkelijke periode, dan tellen deze ook al mee voor je verschoven registratieperiode.
  • Kijk naar het aantal punten dat je nog nodig hebt voor de verlaagde norm. Is dit haalbaar voor jou?

Let op: Je kunt slechts één keer gebruikmaken van herregistratie beperkte duur.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!