Route, bereikbaarheid en parkeren

Je bent van harte welkom bij V&VN.
V&VN bevindt zich op de Orteliuslaan 1000, 3528BD Utrecht in de wijk Papendorp.

Aanmelden

Meld je als bezoeker bij binnenkomst bij de receptie van het gebouw in de centrale hal. Geef aan dat je voor V&VN komt en voor wie. Je ontvangt dan een bezoekerspas waarmee je de securitypoortjes door kan of de receptie opent de poortjes voor je. Bij vertrek kun je met de bezoekerspas weer door de poortjes. Je levert de bezoekerspas na afloop van je bezoek/vergadering weer in bij de receptie van het gebouw.

Bereikbaarheid

Tijdens kantooruren is V&VN het best bereikbaar met het openbaar vervoer.

Openbaar vervoer

Vanaf Utrecht Centraal gaan er verschillende bussen naar Papendorp. De bussen 295 (richting Rotterdam Capelsebrug), 388 (richting Rotterdam via Sliedrecht) en 90 (richting Gelkenes via Papendorp) stoppen bij de halte Papendorp-Zuid. De bussen 102 (richting Woerden via De Meern), 107 (richting Gouda via De Meern) en 24 (richting De Meern-Oost via Oudenrijn) stoppen bij de halte P+R Papendorp. Vanaf deze haltes is het slechts enkele minuten lopen naar V&VN op de Orteliuslaan 1000.

Vanaf station Utrecht Leidsche Rijn rijdt bus 48 naar Papendorp Zuid en vanaf station Utrecht Vaartsche Rijn kun je bus 29 nemen naar Papendorp. 

Ga voor actueel reisadvies naar 9292.nl, ns.nl of maak gebruik van Google Maps.

Auto

Met de auto is V&VN het makkelijkst te bereiken via de A12, afslag 16 Papendorp. Google Maps helpt je om je route te plannen. 

Goed om te weten: parkeren in de parkeergarage op de Orteliuslaan is tijdens kantooruren (tot 17.15 uur) beperkt mogelijk. Parkeren na 17.15 uur is wel mogelijk. Wil je gebruikmaken van de parkeergarage? Geef dit aan bij de persoon die de vergadering organiseert of waar je een afspraak mee hebt én geef je naam en kenteken door. Hij of zij zorgt ervoor dat je wordt aangemeld voor de parkeergarage. Let op: een aanmelding voor gebruik van de parkeergarage biedt geen garantie op een daadwerkelijke plek. Er is een beperkt aantal parkeerplekken (de grijze parkeervlakken) en vol is vol. Er zijn er twee alternatieve parkeermogelijkheden:

1. Kanaleneiland, net over de brug
Hier is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Parkeer je auto net over de brug in de buurt van de Rooseveltlaan of bij winkelcentrum Nova. Vanaf hier wandel je in ongeveer 15 minuten naar V&VN. Je kunt ook één halte met de bus reizen en het laatste stukje lopen (bij elkaar ook ongeveer 15 minuten). Voor de brug vertrekken o.a. de bussen 295, 388, 90 (naar halte Papendorp-Zuid) en 102, 107 en 24 (naar halte P+R Papendorp). 

2. P&R Papendorp aan de Mercatorlaan
Je kunt ook gebruikmaken van de P&R Papendorp aan de Mercatorlaan. Deze is 24 uur per dag open. Vanaf hier loop je in een paar minuten naar V&VN. De kosten zijn €7,00 per dag. 

Parkeren minder mobiel
Ben je minder mobiel? Geef dit aan bij de persoon die de vergadering organiseert of waar je een afspraak mee hebt. Zij kunnen een parkeerplek voor je aanvragen in de parkeergarage.

Fiets

Kom je met de fiets naar V&VN? Dan kun je je fiets parkeren voor de ingang van het gebouw aan de Orteliuslaan.