Over het Kennisinstituut V&VN

Het Kennisinstituut V&VN investeert in de ontwikkeling en toegankelijkheid van verpleegkundige kennis die inde huidigeen toekomstige praktijk nodig is om gezondheid en kwaliteit van leven te bevorderen in een veranderende en vergrijzende samenleving.

Logo Kennisinstituut

Het Kennisinstituut V&VN in het kort

• Voor de laatste inzichten uit de wetenschap én de praktijk.
• Ontwikkeling van richtlijnen en implementatieproducten die aansluiten bij jouw kennisbehoefte en straks eenvoudig online te raadplegen zijn.
• Gemaakt voor én met verzorgenden, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten uit alle sectoren. Samen bepalen we welke kennis nodig is.
• Steeds meer onderbouwde verzorgende en verpleegkundige kennis voor de beste patiëntenzorg.

In het najaar vindt de eerste grote achterbanraadpleging plaats om de knelpunten en kennisbehoefte uit de praktijk op te halen. Zo bepalen we samen wat er moet worden ontwikkeld. Houd de website in de gaten en doe ook mee!

Heb je een vraag? Neem contact op met het Kennisinstituut V&VN. 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)