Richtlijnentekst Patiënt - en familieparticipatie in de wijkverpleging

  • Richtlijn V&VN

In opdracht van: V&VN en ZonMw
Ontwikkelaar: Trimbos-instituut
Gestart: januari 2023
Gereed: 2023

Deze richtlijn is in ontwikkeling

Het ontwikkeltraject is gestart. De werkgroep ontwikkelt via een vastgestelde methode een eerste versie. Eén of meer afgevaardigde(n) van betrokken V&VN afdeling(en) vertegenwoordigen de beroepsgroep.

Richtlijnentekst Patiënt - en familieparticipatie in de wijkverpleging

Het Trimbos-instituut ontwikkelt een tekst over patiënt - en familieparticipatie in de wijkzorg die opgenomen kan worden in verpleegkundige richtlijnen. Deze tekst zal gebaseerd zijn op de knelpuntenanalyse ‘Familieparticipatie in de wijkverpleegkundige zorg’ die in 2020 werd uitgevoerd door het Radboudumc. Ook zal het instituut een advies uitbrengen aan de V&VN middels welke aanpak patiënt- en familieparticipatie het best kan worden meegenomen in (het proces van de ontwikkeling van) verpleegkundige richtlijnen.

Eindrapportage knelpuntanalyse

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)