Zodra een instelling erkenning aanvraagt bij de RSV, draagt de Raad van Bestuur of directie van deze instelling een gemandateerd beheerder aan. Als gemandateerd beheerder ben je de vaste contactpersoon van de praktijkinstelling voor de Registratiecommissie. Je draagt onder andere zorg voor een correcte afhandeling van facturen, voor de coördinatie bij een eventuele praktijkvisitatie en je hebt het overzicht van alle studenten en praktijkopleiders binnen de praktijkinstelling.

Een uitgebreide beschrijving van de eisen en verantwoordelijkheden van de gemandateerd beheerder is te lezen in de beleidsregel ‘Gemandateerd beheerder praktijkinstelling’.

Overzicht praktijkinstelling

Zodra je gemandateerd beheerder bent, kun je via je Mijn V&VN-account gebruikmaken van het ‘Overzicht per Praktijkinstelling’ voor gemandateerd beheerders. Hier kun je eenvoudig alle facturen en factuurgegevens inzien en heb je goed in beeld welke studenten en praktijkopleiders er binnen je praktijkinstelling zijn. Daarnaast is het overzicht handig voor als je wijzigingen wilt doorvoeren op het gebied van facturatie, zoals de adresgegevens of een kostenplaatsnummer. Al met al, een handig overzicht!

Een uitgebreide handleiding over hoe je het overzicht gebruikt vind je hier.

Klik op onderstaande knop om het overzicht direct te bekijken.

Naar Mijn V&VN

Overige wijzigingen

Voor wijzigingen die je niet zelf in het overzicht kunt doorvoeren kun je de knop ‘Wijziging doorgeven’ in het overzicht gebruiken. De wijzigingen worden doorgestuurd naar het Verpleegkundig Specialisten Register en in behandeling genomen. Zodra de wijziging is verwerkt ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail.

Wijzigen van gemandateerd beheerder

Op het moment dat de gemandateerd beheerder gewijzigd moet worden, dient opnieuw dit formulier opnieuw te worden ingevuld. Geef hierop aan dat het gaat om een ‘plaatsvervangend beheerder’. Het formulier wordt vervolgens ondertekend door de nieuwe gemandateerd beheerder en de Raad van Bestuur of directie. De wijziging kun je vervolgens indienen via de knop ‘Wijziging doorgeven’ in het overzicht, met het formulier als bijlage. Ook is het altijd mogelijk om een wijziging van gemandateerd beheerder door te geven per e-mail.