Verpleegkundig specialisten opgelet!

  • 24 januari 2012
  • Nieuwsbericht
  • VS Register
  • VS Register

Medio januari 2012 wordt voor het Verpleegkundig Specialisten Register (VSR) een digitaal systeem in gebruik genomen voor het aanbieden en accrediteren van cursussen en nascholingsactiviteiten. Deze applicatie, genaamd PE-online, wordt op dit moment al door een groot aantal organisaties gebruikt, waaronder diverse verenigingen behorende bij de KNMG (bij hen in gebruik als het GAIA systeem), psychologen en paramedici.

Mogelijk ben je daardoor al bekend met dit systeem. De introductie van PE-online heeft gevolgen voor het bijhouden van je portfolio -ook wel persoonlijk dossier genoemd. Medio maart ontvang je een persoonlijke inlogcode vanuit PE-online. Klik hier om naar het scholingsaanbod in PE-online te gaan. 

 

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.