Vernieuwde Mijn V&VN live: foutmelding toegang registers en opleidingsregister

  • 8 december 2020
  • Nieuwsbericht
  • VS Register

Op 7 december is het vernieuwde Mijn V&VN live gegaan. Alle Mijn V&VN-accounts zijn overgezet en je hebt weer toegang tot je gegevens zodra je een nieuw wachtwoord hebt aangemaakt. Wel blijkt nu dat de toegang tot de registers vanuit de nieuwe Mijn V&VN-omgeving nog niet helemaal soepel verloopt.

Dit is het gevolg van een onverwacht probleem bij de overgang. Lukt het niet om in te loggen? Dan adviseren we je om het een aantal uren later nog eens te proberen. De oplossing hiervoor is bekend. We zijn hard aan het werk om dit te verhelpen en verwachten dat het inloggen in de loop van de week weer soepel verloopt.

We krijgen ook meldingen dat er bij het inschrijven in het opleidingsregister een foutmelding verschijnt. We zijn deze melding aan het onderzoeken en hopen dit zo snel als mogelijk te verhelpen. Is het inschrijven niet gelukt, dan adviseren je om het over een aantal dagen nogmaals te proberen.

Herregisteren in de registers is mogelijk, het duurt tijdelijk een dag langer dan normaal voordat dit verwerkt is. Onze excuses voor het ongemak.