Vernieuwd stappenplan herregistratie

  • 4 januari 2016
  • Nieuwsbericht
  • VS Register
  • VS Register

Voor de herregistratie van verpleegkundig specialisten is een duidelijk stappenplan ontwikkeld. Hierin staat in 5 stappen beschreven wat u moet doen om u te laten herregistreren. Iedere stap is voorzien van een duidelijke toelichting.

Iedere verpleegkundig specialist ontvangt drie maanden voor haar herregistratie het stappenplan per post. U kunt het stappenplan ook direct downloaden op onze site.

Het stappenplan hebben we in nauwe samenspraak met de verpleegkundig specialisten uit de Klankbordgroep Herregistratie ontwikkeld.

Bekijk ook: algemene informatie over herregistreren

 

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!