Als verpleegkundig specialist moet je je registreren in het Verpleegkundig Specialisten Register om de wettelijke titel te mogen voeren. Het Verpleegkundig Specialisten Register wordt beheerd door V&VN. Met je registratie in het register ben je niet automatisch lid van V&VN Verpleegkundig Specialisten.

V&VN is de beroepsvereniging voor verpleegkundigen, verzorgenden én verpleegkundig specialisten. Verpleegkundig specialisten zijn verenigd in V&VN Verpleegkundig specialisten, een afdeling van V&VN. Door lid te worden van V&VN Verpleegkundig Specialisten kun je meedenken en meepraten over de positie en implementatie van de verpleegkundig specialist/nurse practitioner in Nederland. Door krachten te bundelen kunnen we invloed uitoefenen op de inhoud en uitstraling van deze nieuwe functie. Samen met jou maakt V&VN Verpleegkundig Specialist zichtbaar wat zo bijzonder is aan onze functie. Samen zorgen we ervoor dat onze stem duidelijk gehoord wordt!

Als lid van V&VN Verpleegkundig Specialisten kun je ervaringen met collega's uitwisselen tijdens netwerkbijeenkomsten, ontvang je digitale nieuwsbrieven en het magazine Dé Verpleegkundig Specialist.

Om lid te worden van V&VN Verpleegkundig Specialisten moet je lid worden van V&VN en daarnaast van de afdeling.

 

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.