V&VN Verpleegkundig Specialisten

  • 17 augustus 2015

Als verpleegkundig specialist moet je je registreren in het Verpleegkundig Specialisten Register om de wettelijke titel te mogen voeren. Het Verpleegkundig Specialisten Register wordt beheerd door V&VN. Met je registratie in het register ben je niet automatisch lid van V&VN Verpleegkundig Specialisten.

V&VN is de beroepsvereniging voor verpleegkundigen, verzorgenden én verpleegkundig specialisten. Verpleegkundig specialisten zijn verenigd in V&VN Verpleegkundig specialisten, een afdeling van V&VN. Door lid te worden van V&VN Verpleegkundig Specialisten kun je meedenken en meepraten over de positie en implementatie van de verpleegkundig specialist/nurse practitioner in Nederland. Door krachten te bundelen kunnen we invloed uitoefenen op de inhoud en uitstraling van deze nieuwe functie. Samen met jou maakt V&VN Verpleegkundig Specialist zichtbaar wat zo bijzonder is aan onze functie. Samen zorgen we ervoor dat onze stem duidelijk gehoord wordt!

Als lid van V&VN Verpleegkundig Specialisten kun je ervaringen met collega's uitwisselen tijdens netwerkbijeenkomsten, ontvang je digitale nieuwsbrieven en het magazine Dé Verpleegkundig Specialist.

Om lid te worden van V&VN Verpleegkundig Specialisten moet je lid worden van V&VN en daarnaast van de afdeling.

 

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.