Update elders geaccrediteerde scholing

  • 7 februari 2018
  • Nieuwsbericht
  • VS Register
  • VS Register

Sinds 1 januari j.l. is het mogelijk om 25 uur van de verplichte 100 uur bij- en nascholing in te vullen met ‘elders geaccrediteerde scholing’.

Dit is bij- en nascholing die is geaccrediteerd voor een andere beroepsgroep uit de Nederlandse gezondheidszorg, én die heeft plaatsgevonden ná 1 januari 2018. In de aangepaste beleidsregel 'Bij-en-nascholing' lees je alle eisen waaraan ‘elders geaccrediteerde scholing’ moet voldoen.

De aangepaste beleidsregel is te vinden op de pagina 'Bij-en-nascholing' of op 'Regelgeving'. De beleidsregel is geldig vanaf 1 januari 2018 in.

 

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!