Uitkomsten tussentijdse evaluatie ODA

  • 23 augustus 2019
  • Nieuwsbericht
  • Verpleegkundig Specialisten

ODA en elders geaccrediteerde scholing

De afgelopen periode heeft de RSV de beoordelingen van ODA en elders geaccrediteerde scholing tijdens de herregistratie geëvalueerd. Er is onder andere gekeken naar de opgevoerde bewijsstukken en naar het aantal opgevoerde uren per activiteit. Tijdens deze evaluatie zijn er meerdere onjuistheden ontdekt. De bewijsstukken kwamen in meerdere gevallen niet overeen met de gestelde eisen en ook werd er een onjuist aantal uur toegekend.

Wij raden u aan om bij het opvoeren van ODA of elders geaccrediteerde scholing te controleren of de bewijsstukken en het aantal opgevoerde uren overeenkomen met de gestelde eisen in de beleidsregels. De beleidsregels alsmede aanvullende informatie over de eisen vindt u hier. In geval van twijfel kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via (030) 291 90 50, afdeling Verpleegkundig Specialisten Register.

 

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.