RSV zoekt nieuwe voorzitter

  • 3 maart 2016
  • Nieuwsbericht
  • VS Register
  • VS Register

Per juni 2016 ontstaat een vacature voor het voorzitterschap van de Registratiecommissie Specialismen Verpleegkunde (RSV). De vacature ontstaat door het vertrek van de huidige voorzitter, Lies Zuidema, die na twee volledige termijnen afscheid neemt van de RSV.

Profiel

Bekijkt u: het profiel van de nieuwe voorzitter
Kandidaten voor het voorzitterschap kunnen zich tot en met vrijdag 8 april aanmelden bij de secretaris van de RSV, Bas Vogel.

Reageren

Heeft u interesse? Dan ontvangen wij graag uw CV, samen met een beknopte motivatie waarin u uw kandidaatstelling nader toelicht. U kunt schriftelijk of per e-mail reageren via:

RSVt.a.v. Dhr. B. Vogel, secretaris
Postbus 8212
3503 RE Utrecht

of
b.vogel@venvn.nl

Procedure

De selectiecommissie stelt aan de hand van de kandidatenlijst een shortlist op, waarna verdere selectie plaatsvindt op basis van gesprekken.

Meer informatie

Indien u behoefte heeft aan meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Bas Vogel via bovenstaand e-mailadres of per telefoon: 06 - 57 88 90 82.

 

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.