Registratie Verpleegkundig Specialisten Register

  • 18 november 2019
  • Nieuwsbericht
  • VS Register
  • VS Register

Wanneer kan ik mij registreren als VS?

Wanneer je de MANP-opleiding succesvol hebt afgerond, kun je je registreren als verpleegkundig specialist. Om je verzoek tot registratie in behandeling te kunnen nemen, dien je het getuigschrift en een eventuele eindverklaring aan te leveren. Vaak zit er een periode tussen de daadwerkelijke afronding van je opleiding en het in ontvangst nemen van je getuigschrift. Echter, slechts na ontvangst van je getuigschrift kun je een verzoek tot registratie in het Verpleegkundig Specialisten Register indienen. De startdatum van je registratieperiode is gelijk aan de datum van je getuigschrift.

Vanaf de dag dat je de bevestiging ontvangt dat je registratie in het Verpleegkundig Specialisten Register is afgerond, ben je bevoegd de titel van verpleegkundig specialist te voeren en het beroep uit te oefenen.

 

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.