Oproep voor verbetersuggesties ODA

  • 22 mei 2018
  • Nieuwsbericht
  • VS Register
  • VS Register

Binnenkort start de werkgroep ODA, die zich zal richten op de evaluatie van de activiteiten die vallen onder de overige deskundigheidsbevorderende activiteiten (ODA).

Het zal de werkgroep, bestaande uit zes verpleegkundig specialisten, erg helpen wanneer zij input krijgen van hun beroepsgenoten.

Dus ben jij van mening dat bepaalde activiteiten in de beleidsregel ODA ontbreken of dat de waardering van een bepaalde ODA zou moeten worden aangepast? Of heb je een andere verbetersuggestie die meegenomen zou moeten worden in de werkgroep ODA? Laat het ons dan weten!

Je kunt je suggesties mailen naar registers@venvn.nl tot uiterlijk 15 juli. Vermeld in het onderwerp ‘Suggesties Werkgroep ODA’. Geef in de mail aan wat je suggestie is, welke meerwaarde de voorgestelde aanpassing heeft en hoe dit er in de praktijk uit zou kunnen zien. Alle suggesties worden voorgelegd aan de Werkgroep ODA. De werkgroep zal de Registratiecommissie Specialismen Verpleegkunde (RSV) adviseren over wijzigingen rondom ODA.

 

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.