Nieuw opleidingsregister live!

  • 17 oktober 2022
  • Nieuwsbericht
  • VS Register

Vanaf vandaag is het nieuwe opleidingsregister beschikbaar voor studenten van de 2-jarige opleiding tot verpleegkundig specialist. Gedurende je opleiding tot verpleegkundig specialist sta je geregistreerd in het opleidingsregister, waarin je alle relevante informatie vastlegt die te maken heeft met je opleiding. Het vernieuwde register is op een aantal punten aangepast om het gebruikersgemak te verhogen.

Wat is er nieuw?

Naast dat het er anders uit ziet is het nieuwe opleidingsregister gebruiksvriendelijker en overzichtelijker geworden. De gegevens die je tijdens de inschrijving in het opleidingsregister hebt ingevoerd zijn na controle van de gegevens zichtbaar in het register. Ook kun je eenvoudig wijzigingen doorvoeren waarbij je kunt aangeven per wanneer de wijziging in gaat. Je hoofdopleider kan je aangepaste gegevens direct verifiëren nadat je het hebt ingevoerd. Het opleidingsregister blijft zoals je gewend bent toegankelijk via je Mijn V&VN account.

Check je gegevens

We vragen je om te controleren of je (opleidings-)gegevens juist zijn. Dit doe je door in te loggen op Mijn V&VN en te kijken in je opleidingsregister. Klopt er iets niet, dan kun je dit heel eenvoudig zelf aanpassen in het register.

3-jarige opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ

Het vernieuwde opleidingsregister is voorlopig alleen beschikbaar voor de studenten die de 2-jarige opleiding volgen tot verpleegkundig specialist AGZ of GGZ. Het opleidingsregister voor studenten van de 3-jarige opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ wordt op een later moment vernieuwd.

Vragen?

Heb je vragen over het nieuwe opleidingsregister? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via registers@venvn.nl of telefonisch via 030 291 90 50.