Naamswijziging: herregistratie onder voorwaarden

  • 3 augustus 2017
  • Nieuwsbericht
  • VS Register
  • VS Register

De Registratiecommissie Specialismen Verpleegkunde (RSV) heeft besloten de term ’Herregistratie onder beperkende voorwaarden’ te wijzigen in ‘Herregistratie onder voorwaarden’. Het besluit van de RSV is genomen nadat een verpleegkundig specialist had opgemerkt dat de term ‘beperkende voorwaarden’ verwarring kan oproepen, omdat ze al in het BIG-register wordt gebruikt voor beroepsbeoefenaren van wie de bevoegdheden voor de beroepsuitoefening zijn ingeperkt.

‘Herregistratie onder voorwaarden’ zal in de loop van de zomer geleidelijk in alle documenten en website-teksten worden aangepast. 

Meer informatie
Herregistratie 

 

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!