Invoering moderatoren intercollegiale toetsing groot succes

  • 24 mei 2022
  • Nieuwsbericht
  • VS Register

Sinds de invoering van de moderatoren voor intercollegiale toetsing eind januari 2022 hebben al bijna 1400 verpleegkundig specialisten zich aangemeld als moderator. Hierdoor is het voor steeds meer toetsgroepen mogelijk om met de nieuwe systematiek voor intercollegiale toetsing te werken.

Voor toetsgroepen die werken met een moderator is het niet meer nodig om verslagen te maken van de intercollegiale toetsing. Dat scheelt veel tijd. De moderator ziet toe op de kwaliteit van de toetsing en voert na afloop de bijeenkomst op voor alle deelnemers. En als moderator is het mogelijk om de activiteit op te voeren als Overige deskundigheidsbevorderende activiteit (ODA).

Word ook moderator!
Ben jij nog geen moderator? Meld je dan nu aan! Je volgt hiervoor een korte e-learning waarin je op de hoogte wordt gebracht van alle eisen van intercollegiale toetsing. Na afronding van deze e-learning ontvang je een bevestigingsmail waarmee je je kunt aanmelden als moderator. In deze bevestigingsmail vind je ook de informatie over hoe je je precies kunt aanmelden. Meer informatie over het moderatorschap vind je in onze brochure en op de pagina Opvoeren Intercollegiale toetsing.

Klik hier om de e-learning tot moderator te volgen.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)