Inschrijving aanvullend scholingsprogramma geopend

  • 18 september 2020
  • Nieuwsbericht
  • VS Register

Vanaf 1 januari 2021 wordt het nieuwe specialisme AGZ van kracht. Verpleegkundig specialisten chronische en preventieve zorg kunnen na afronding van het aanvullend scholingsprogramma overgaan naar het nieuwe specialisme AGZ. Eerder informeerde de Registratiecommissie je al dat de Hogeschool Utrecht, in samenwerking met VS-en chronische en preventieve zorg, dit aanvullend scholingsprogramma heeft ontwikkeld. Dat bevond zich toen in de afrondende fase. Nu is er meer informatie bekend over het aanvullend scholingsprogramma en kun je je inschrijven.

Je vindt alle informatie over inhoud, cursusdata en kosten op deze website van de Hogeschool Utrecht:www.nascholingmanp.nl. Ook kun je je vanaf nu via deze website inschrijven en kun je hier terecht met al je vragen over het aanvullend scholingsprogramma.  

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.