Herregistratie in het BIG-register voor vios

  • 30 december 2018
  • Nieuwsbericht
  • VS Register
  • VS Register

Ben je nog in opleiding tot verpleegkundig specialist? Let er dan op dat je je BIG-registratie als verpleegkundige behoudt gedurende de opleiding.

Wanneer je je BIG-registratie verliest, kun je later ook geen verpleegkundig specialist worden. Zorg er daarom voor dat je tijdig herregistratie aanvraagt als je BIG-registratie gaat verlopen. Hoe dat moet, staat op de website van het BIG-register.

Sta je al als VS wettelijk geregistreerd in het Verpleegkundig Specialisten Register? Dan blijf je automatisch ook geregistreerd als verpleegkundige in het BIG-register.

 

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.