Herregistratie als Verpleegkundig Specialist in BIG-register

  • 11 juni 2018
  • Nieuwsbericht
  • VS Register
  • VS Register

Alle verpleegkundigen staan geregistreerd in het BIG-register. Verpleegkundig specialisten hebben daarnaast nog een aanvullende wettelijke registratie: in het Verpleegkundig Specialisten Register.

Omdat de eisen voor registratie en herregistratie in het Verpleegkundig Specialisten Register zwaarder zijn dan de eisen van het BIG-register, hoeven geregistreerde VS-en géén herregistratie aan te vragen in het BIG-register. De registratie van de VS in het Verpleegkundig Specialisten Register is namelijk bekend bij het BIG-register, die deze registratie vermeldt naast de basisregistratie als verpleegkundige.

Twijfel je of jouw specialistenregistratie bekend is bij het BIG-register? Raadpleeg dan het BIG-register en controleer of jouw registratie als verpleegkundig specialist staat vermeld bij jouw gegevens.

 

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.