Geaccrediteerde scholing voor jouw specialisme

  • 3 november 2015
  • Nieuwsbericht
  • VS Register
  • VS Register

Tegenwoordig worden scholingen in het Verpleegkundig Specialisten Register bijna altijd geaccrediteerd voor alle specialismen. In het verleden kwam het nog vaak voor dat aanbieders van scholing accreditatie aanvroegen voor slechts één of twee specialismen. Hierdoor zijn veel oude bij- en nascholingen niet voor ieder verpleegkundig specialisme geaccrediteerd.

Terugwerkende kracht

Heb je een scholing gevolgd die wél was geaccrediteerd voor een ander verpleegkundig specialisme, maar níet voor jouw specialisme? Dan kun je nu nog aan de aanbieder van de scholing vragen of hij met terugwerkende kracht ook accreditatie wil aanvragen voor jouw specialisme. Ná 1 januari 2016 vervalt deze regeling en kan er geen accreditatie meer met terugwerkende kracht worden aangevraagd,

 

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Accreditatie aanvragen voorafgaand aan scholing

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.