Fout in brochure ‘Werken als verpleegkundig specialist’

  • 4 januari 2019
  • Nieuwsbericht
  • VS Register
  • VS Register

Onlangs is gebleken dat er in één van de afbeeldingen in de brochure ‘Werken als verpleegkundig specialist’ een fout staat.

Op deze afbeelding, welke betrekking heeft op de werkervaringsreis, staat dat de vereiste werkervaring van 4.160 uur neerkomt op gemiddeld 1 dag werken in de week. Dit is onjuist, 4.160 uur binnen 5 jaar = gemiddeld 2 dagen per week. De afbeelding in de brochure is inmiddels gewijzigd. Je vindt deze brochure op de homepage van het Verpleegkundig Specialisten Register.

 

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.