Competentieprofiel praktijkopleider

  • 24 augustus 2015
  • Nieuwsbericht
  • VS Register
  • VS Register

Het competentieprofiel voor de praktijkopleider maakt duidelijk wat er van een praktijkopleider wordt verwacht. Het profiel is bedoeld als richtlijn voor het borgen of verbeteren van de kwaliteit van de praktijkopleiding.

Het profiel is in 2014 door het College Specialismen Verpleegkunde ontwikkeld, samen met een toelichting. In het profiel wordt op de gebieden werkbegeleiding, toetsing en beoordeling en coördinatie en organisatie aangegeven waar een praktijkopleider aan moet voldoen.

Bekijk het profiel en de toelichting

 

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.