Buitenlandse scholing

  • 23 augustus 2019
  • Nieuwsbericht
  • VS Register
  • VS Register

Directe beoordeling

Vanaf heden wordt iedere buitenlandse scholing direct beoordeeld zodra u deze toevoegt aan het portfolio. Bij een scholing is er altijd sprake van een organiserende instantie en een onafhankelijke accrediterende organisatie. Een aantal van deze buitenlandse accrediterende organisaties is erkend door de RSV.

Voorheen werden enkel buitenlandse scholingen direct beoordeeld als een scholing was geaccrediteerd door een niet-erkende organisatie. Buitenlandse scholingen die zijn geaccrediteerd door reeds erkende organisaties werden pas bij de herregistratie beoordeeld. Vanaf heden is dit niet meer het geval.

Met deze wijziging weet u meteen of de scholing aan de gestelde eisen voldoet en hoeft u niet te wachten tot uw herregistratie.

 

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.