Beleidsregel opleiding 3-jarige GGZ

  • 14 maart 2016
  • Nieuwsbericht
  • VS Register
  • VS Register

Op 2 maart heeft de Registratiecommissie Specialismen Verpleegkunde (RSV) de nieuwe beleidsregel vastgesteld over de uitbreiding van het opleidingsregister. In de beleidsregel is vastgelegd op welke manier de RSV gegevens gaat genereren en doorgeven over de verpleegkundig specialisten die de 3-jarige opleiding tot VS-GGZ volgen.

De beleidsregel heeft als volledige naam: 'Opleidingsregister voor de 3-jarige opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ'. In de beleidsregel is vastgelegd op welke manier de RSV gegevens gaat genereren en doorgeven over de verpleegkundig specialisten die de 3-jarige opleiding tot VS-GGZ volgen. Dit doet RSV conform de daartoe opgestelde regelgeving van VWS en uitvoeringsregelingen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Deze gegevens vormen voor de NZa de basis voor het vaststellen van de subsidies in het kader van de beschikbaarheidsbijdrage.

 

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!